Министърът на вътрешните работи Иван ДемерджиевИван Демерджиев е адвокат с над

...
Министърът на вътрешните работи Иван ДемерджиевИван Демерджиев е адвокат с над
Коментари Харесай

Демерджиев коментира заплахите за бомби в училищата и разкри коя е водещата версия

Министърът на вътрешните работи Иван Демерджиев  Иван Демерджиев Иван Демерджиев е юрист с над 20 години опит.   Роден е през 1975 година в Пловдив. През 2001 година разяснява заканите за бомби до десетки учебни заведения в страната, изпратени и през днешния ден.

Вчера учебни заведения в София, Варна и Бургас също получиха закани за сложени взривни устройства по имейл.

" Това, което се случва с нас сега, се случва и в доста други европейски страни. Работи се по сигналите и се надявам до дни да имаме резултат кой пуска тези сигнали и от какъв генезис са те ", сподели вътрешният министър.

Той добави, че на този стадий това са спекулации, заканите идват от профил в гугъл и няма по какъв начин да се откри източникът. Именно поради това сега работят американските служби, тъй като " Google " е техен. Водещата версия е, че става въпрос за хибридни офанзиви, свързани с Русия ".

" Не се тормозете, на изборния ден нищо няма да се случи, в случай че се случи ние ще създадем оценка какъв брой е действителна опасността и дали ще има съображение да се прекъсне изборният ден ", добави той.

" В момента има акции в цялата страна, споделих ви, че ще ги има, очаквайте в идващите дни още повече арестувани и още по-големи инспекции ", предизвести Демерджиев.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР